L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat les actuacions prèvies per obrir un expedient disciplinari i aplicar mesures cautelars

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat les actuacions prèvies per obrir un expedient disciplinari i aplicar mesures cautelars al treballador municipal investigat arran del desmantellament d’una xarxa de prostitució. El treballador, membre de la Policia Local, ja ha lliurat l’arma i l’acreditació i actualment no ocupa el seu lloc de treball.

L’Ajuntament de Cambrils, que ha actuat des del moment en què va tenir coneixement de l’assumpte, ha recalcat que hi ha una acció judicial en tràmit i que per tant de moment només es tracta de mesures preventives. En aquest sentit, ha demanat el màxim respecte a la presumpció d’innocència, al dret a l’honor i a la protecció de dades del treballador investigat.

L’Ajuntament es compromet a col·laborar de forma plena i absoluta amb les autoritats judicials i, en cas que es confirmin els fets investigats, actuarà amb contundència i prendrà les mesures necessàries.