Concretament es van requisar 14 pistoles i un subfusell, a més de 45 enlluernadors tipus làser no homologats i 25 auriculars falsificats. L’actuació es va portar a terme en el marc d’una inspecció conjunta en establiments de l’avinguda Diputació. El dispositiu estava integrat per agents del Cos Nacional de Policia, la Policia Local de Cambrils i el Servei d’Inspecció de Treball de la Generalitat.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Un dispositiu format per agents del Cos Nacional de Policia, la Policia Local de Cambrils i el Servei d’Inspecció de Treball de la  Generalitat va comissar 15 armes que estaven a la venda de forma il·legal en un comerç de l’avinguda Diputació de Cambrils. L’actuació s’emmarca en una inspecció conjunta que es va portar a terme el passat dia 11 d’agost a diversos establiments d’aquesta via.

Concretament, en un dels establiments es van denunciar i comissar 14 armes curtes (pistoles rèpliques de semiautomàtiques, una arma llarga (subfusell) i dues caixes amb 45 enlluernadors tipus làsers sense la homologació de Comunitat Europea.

En aquest mateix comerç els agents també van haver d’instruir diligències d’àmbit penal per un delictes contra la propietat industrial, ja que hi havia a la venda 25 auriculars falsificats de la marca Beat falsificats, amb un valor original en el mercat d’uns 300 euros.