El nou pas uneix els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana. L’actuació respon a una demanda veïnal per eliminar una barrera i acostar el barri al centre.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Obra Pública

Ja estan en marxa les obres de la passera per vehicles i vianants del barranc del Regueral de Cambrils. Els treballs, adjudicats a l’empresa REGIMOVI SL per un import de 106.358,64 euros (amb IVA inclòs), consistiran en la construcció d’una calçada de 9 metres d’ample i unes voreres de 2,2 metres.

Aquest pas unirà els carrers Monestir de Scala Dei i Cristòfor Colom, donant continuïtat a la trama urbana, que s’interrompia sobtadament en aquest punt. La barrera que suposava aquest barranc canalitzat obligava al veïnat a anar a passar pel carrer Monestir de Poblet, carregant aquesta via de vehicles i vianants. L’actuació respon a una demanda del veïnat per millorar la mobilitat i escurçar la distància entre aquest barri i el centre del municipi.

Les obres es van iniciar el passat 20 de setembre amb els treballs previs i el tall i demolició dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. Els treballs continuen amb la construcció d’una base de fons d’obra, la col·locació de 14 calaixos de formigó prefabricat de 2 metres d’alçada per 8 metres d’amplada, els acabats amb panot a les voreres, l’asfaltat de la calçada i la instal·lació d’una barana metàl·lica.