Des de demà dissabte i fins el proper 13 de setembre Cambrils viurà una atapeïda agenda d’actes per a tots els públics

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Els actes de la festa Major de la Mare de Déu de Cambrils comencen aquest dissabte amb l’obertura de la fira del disc, l’aplec de sardanes i l’assaig extraordinari dels Xiquets de Cambrils.

Pel que fa a la fira del disc, aquesta estarà oberta del 28 al 31 d’agost de 10 a 23 hores a la plaça Mn. Joan Batalla. Es tracta d’una fira de col·leccionisme musical en què els visitants hi podran trobar vinils, cd’s, merchandising, llibres, pòsters, dvd musicals i tot allò relacionat amb el món de la música i l’audiovisual per comprar o canviar amb d’altres col·leccionistes. En aquest espai, la gent podrà remenar, xerrar de música o portar els seus discs i dvd per canviar o vendre. D’aquesta manera s’aconsegueix un reciclatge d’allò que un no vol i que encarà en pot gaudir un altre. La fira és d’entrada lliure.

També demà dissabte, a partir de les 18:30 hores al Parc del Pescador, tindrà lloc el 35è Aplec de Sardanes de Cambrils amb les cobles La Flama de Farners i la Cobla Reus Jove i els Amics de la Sardana de Cambrils. Les ballades tindran lloc a les 18:30 i a les 22:30 hores. Cal esmentar que, en cas de pluja, l’aplec tindrà lloc al Palau d’Esports de Cambrils. Des dels Amics de la Sardana de Cambrils esperen que, un any més, sigui molta la gent arribada de Reus, Tarragona, Lleida, Móra, Sant Carles de la Ràpita... que participi en el certamen. De fet, l’any passat ja van tirar endavant el primer concurs de colles lliures que va ser un èxit que esperen repetir enguany. Per la seva banda, Francesc Jansà, president dels Amics de la Sardana de Cambrils assegura: “Des dels Amics de la Sardana de Cambrils ja fa disset anys que vam reprendre l’activitat de l’associació i que seguirem lluitant perquè les sardanes no es perdin”.

Diumenge 30 d’agost tindrà lloc l’assaig extraordinari de Festa Major dels Xiquets de Cambrils, entre les 20 i les 22h al Passeig Albert. Els Castellers tenen l’objectiu de carregar i descarregar castells de 7 i és per això que necessiten la col·laboració de tots per fer de pinya. Des dels Xiquets, Estanislau Sarrà fa una crida a tothom per participar de l’assaig i la Diada Castellera ja que assegura “hem d’aconseguir fer a Cambrils els castells més importants de la temporada”.

Podeu consultar el programa a través de www.cambrils.org/festes