S’activen les zones blaves i taronges, del 1 de juny fins el 15 d’octubre, en zones amb major intensitat durant l’estiu

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

A Cambrils disposem de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d'estada de l’usuari. Durant el període estival la intensificació de la demanda d’aparcament en diferents zones de Cambrils fa necessària l’activació de les zones blaves i taronges en aquests espais.

 

La novetat d’aquest any és l’activació de la zona blava a l’av. Joan XXIII des d’av. Diputació fins a l’av. Lluís Millet, Rambla Regueral (tram final) i l’av. Manuel de Falla (tram inicial).

 

Aparcaments regulats en període estival

A partir de l’1 de juny fins al 15 d’octubre els horaris de les zones regulades seran els següents:

 

ZONA BLAVA

 

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h., en els carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, tram pg. Albert, pl. Carles Roig, tram av. Independència, av. Vidal i Barraquer.

 

  • De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h., en els carrers: pg. La Salle, Parc del Pescador, Regueral, av. Manuel de Falla (tram inicial), Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, Beethoven, av. Diputació (entre Regueral i av. del Sol), av. Joan XXIII (fins av. Lluís Millet) i l'av. Diputació (gasolinera fins a Salou).

 

ZONA TARONJA

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h. Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

 

  • De dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 17 a 22h. Aparcaments d'Horta de Sta. Maria, Xalet del Bau i zona taronja d'av. Diputació.

 

Tarifes dels aparcaments regulats

Zona blava: 1,10€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).

Zona taronges: 0,25€ l'hora (tarifa ordinària).

 

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’

L’aplicació “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament.

Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.