S’activen les zones blaves i taronges, del 1 de juny fins el 15 d’octubre, en zones amb major intensitat durant l'estiu

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

A Cambrils disposem de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d'estada de l’usuari. Durant el període estival la intensificació de la demanda d’aparcament en diferents zones de Cambrils fa necessària l’activació de les zones blaves i taronges en aquests espais.

Les zona blaves s’utilitzen per afavorir l’alta rotació de vehicles i les zones taronges de tarifa tova per a l’aparcament d’estades més llargues, fins a un màxim de 9 hores d’estacionament.

 

Aparcaments regulats en període estival

A partir de l’1  de juny fins al 15 d’octubre les zones regulades i els horaris seran els següents:

 

ZONA BLAVA

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h., en els carrers: Mossèn  Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, tram pg. Albert, pl. Carles Roig, tram av. Independència, av. Vidal i Barraquer.
  • De dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h., en els carrers:

Pg. La Salle, Parc del Pescador, Regueral, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, Beethoven, av. Diputació (entre Regueral i av. del Sol) i l'av. Diputació (gasolinera fins a Salou).

 

ZONA TARONJA

  • De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. Dissabtes de 10 a 13h. Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).
  • De dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 17 a 22h. Aparcaments d'Horta de Sta. Maria, Xalet del Bau i zona taronja d'av. Diputació.

 

Tarifes dels aparcaments regulats

Zona blava: general 1,10€ l’hora, resident 0,30€.

Zona taronges: 0,25€ l'hora (tarifa única).

 

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’

L’aplicació “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament.

Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.