Una cinquantena d’establiments, una xifra superior a la de l’any anterior, participen de la campanya

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Tret de sortida a la IV Ruta Cambrils La Mar de Tapes, que es celebra a Cambrils del 10 al 19 de juny. El bar M’Art ha estat aquest vespre l’escenari de la presentació d’aquesta ruta organitzada des del Patronat Municipal de Turisme i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils amb el patrocini d’Estrella-Damm.

L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. En aquest sentit, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, s’ha fet ressò de la varietat gastronòmica d’aquesta campanya amb tapes que van des de la cuina més tradicional fins a la sofisticació. La regidora de turisme, Mercè Dalmau, també s’ha fet ressò de la qualitat d’aquestes tapes a les que ha qualificat de petites “obres d’art”. Per la seva part, des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils han agraït la col·laboració de la cinquantena d’establiments adherits a la campanya.

 

 

Entre els 51 establiments participants, es compta amb 44 bars-restaurants que entre els dies 10 i 19 de juny oferiran tapa i beguda per 2,5 euros. Com a beguda es podrà escollir entre una ampolla petita de cervesa Estrella Damm o canya, 6 restaurants que oferiran menú de tapes on mínim tindran: 5 plats/degustacions +  postres + cervesa 66 cl a un preu tancat de 30€ (IVA inclòs) i per últim també participa Antoni Sirvent, capità i medalla de plata al darrer campionat del Món de Gelaters a Rimini que oferirà una tapa dolça pels més llaminers.

 

Objectiu, servir més de 100.000 tapes

Enguany l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils té un objectiu ambiciós: superar les 100.000 tapes que es van servir durant deu dies en la campanya anterior. El fet que la Ruta cada cop estigui més consolidada entre el públic fa pensar que es podrà assolir aquesta fita.

 

La millor tapa 2016

Com sempre, el comensal serà qui triarà per votació popular quina ha estat la millor tapa  d’entre totes les participants dipositant el seu vot a les urnes dels 51 establiments o bé a través de l’APP Gastronosfera. Els participants de la votació popular han de ser majors de 18 anys entraran al sorteig  d’un dinar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants.

Novetats

A banda del menú de tapes i la tapa dolça, enguany, el Patronat Municipal de Turisme posarà a l’abast dels usuaris de la Ruta de la Tapa el trenet turístic per connectar port i barri antic i afavorir la comunicació entre les dues zones.

Els horaris es podran consultar al mateix llibret de la ruta.

 

Establiments participants

Els establiments participants enguany en la IV Ruta ‘La Mar de Tapes’ són:

Awa, A Lanterna, Barabar, Bec d’Or Kiosk, Braseria Baix Camp, Cafè de la Tertúlia, Cafè de París, Cal Clement, Cal Pep, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Duomo Pizzeria, El Colmado, El Dorado (Estival), El Drac, El Morter, El Portal, El Tamboret, La Central, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Gelateria, La Sacristia del Port, La Vilateria, Lekeitio, Les Fonts, L’Espai Frankfurt, L’Espurna, Llop de Mar, L’Original, Mar de Tierras, Mar del Priorat, Marro Cafè, M’Art, Martínez, Moraima, Nou Piñas, Okey, Petit Lekeitio, Plan B, Sushi Hoshi, Taller 9, Xivarri, Zero zero.

Menú de tapes: Bec d’Or, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, La Cua Curta i la Palmera de la Llosa.

Tapa dolça: Antoni Sirvent.