La cinquena edició consta de set programes de 15 minuts que s’emetran setmanalment per Canal Reus després de les notícies del migdia i el vespre. Les gravacions es duen a terme amb una cuina mòbil des de dos punts emblemàtics de la ciutat: el Club Nàutic i el pla de les Serenes.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Després de dues edicions de “Cambrils al Plat” i quatre edicions de “Gastromòbil”,  Canal Reus ha començat el rodatge d’una nova temporada del programa de cuina de Cambrils, amb el patrocini dels departaments de Promoció Econòmica i Alcaldia de l’Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils.

En aquesta cinquena edició de “Gastromòbil Cambrils” s’enregistraran set programes de 15 minuts que s’emetran setmanalment a Canal Reus, després de les notícies del migdia i del vespre. Les gravacions amb una cuina mòbil, que s’estan realitzant aquesta setmana, es porten a terme des de dos punts emblemàtics de la ciutat: el Club Nàutic i el Pla de les Serenes.

En la nova temporada hi participen set restaurants cambrilencs, que presentaran receptes amb productes de proximitat i elaboraran plats icònics i tradicionals de la capital gastronòmica de la Costa Daurada. Els restaurants participants són Hiu, La Palmera de la Llosa, El Pòsit, Club Nàutic, Cal Tendre, Bresca i l’Original Experiències Gastronòmiques.

El format del programa permet complir amb un doble objectiu. Per una banda promou una cuina àgil a partir de productes de proximitat i de qualitat i per altra banda dóna visibilitat al patrimoni cultural i gastronòmic de Cambrils.

Cada programa tindrà com a protagonista un xef i la recepta que proposa amb ingredients i productes locals i Km0. A més, l’espai televisiu també inclourà unes càpsules informatives amb reportatges per promocionar el turisme gastronòmic de Cambrils.

La idea i format del programa  consisteix en la preparació d’una recepta fàcil i ràpida a partir d’un ingredient estrella i típic de la cuina cambrilenca, acompanyada amb informació nutricional sobre alguns dels productes i plats que es proposen.