L’App permet realitzar gestions en línia des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet - consultes, pagaments, conèixer els telèfons d’interès de Comaigua o accedir a les preguntes més freqüents-, de manera ràpida i còmode

  • Categoritzat com: Comunicació

Els usuaris de Comaigua tenen des d’avui una nova eina per tal de poder dur a terme les seves gestions en línia. Connectant-se a qualsevol dispositiu mòbil o tablet amb sistema Android o IOS, els usuaris accediran a l’Oficina Virtual i podran fer les seves gestions de manera ràpida i còmode. Així doncs podran realitzar consultes, pagaments, conèixer els telèfons d’interès de Comaigua o accedir a les preguntes més freqüents.

Els clients que siguin usuaris registrats a l’Oficina Virtual podran visualitzar les seves factures i l’evolució dels seus consums d’una forma diferent, gestionar els seus contractes, conèixer l’estat dels seus tràmits i sol·licitar l’alta de la factura sense paper.

L’aplicació ha estat presentada avui en roda de premsa per part del president de Comaigua, Eduard Pellicer, i del director gerent de Comaigua, Jordi Azorín, els quals han destacat l’aposta de l’empresa cap a les noves tecnologies com una manera de millorar l’eficiència del servei. Per Pellicer, “apropar la gestió al ciutadà és l’objectiu d’aquesta mesura que va en paral·lel amb d’altres que es realitzen des de l’Ajuntament com ara el portal de la transparència”. Pellicer ha afegit que “es tracta d’una app molt dinàmica i fàcil amb la que també pretenem reduir el paper”. Per la seva banda, Azorín ha recomanat a la ciutadania “que es doni d’alta del servei així com de la factura electrònica, per tal de ser cada vegada més respectuosos amb el Medi Ambient”.

Amb registre previ o sense

Es pot accedir a l’aplicació havent-se registrat prèviament o sense haver-ho fet. Sense estar registrat, les accions que es podran realitzar són: fer un pagament, omplir el formulari de contacte, consultar telèfons d’interès, configurar l’idioma, accedir a l’apartat de preguntes freqüents, condicions legals o accessibilitat.

Si l’usuari està registrat, té al davant un ventall d’accions a executar molt més ampli. Es poden consultar contractes, factures, tràmits i actuacions. També es poden modificar dades com les de domiciliació o correspondència, o actualitzar les dades del titular i de l’usuari. Altres accions que es poden fer és consultar la factura en línia, facilitar la lectura del comptador, o consultar les gràfiques de consum.

 

Com es pot descarregar i a on?

Localitzant l’App directament des del market, cercant ‘Comaigua’ al buscador.