La promotora Oceans Of Fire ha traspassat al Grup Clipper’s la concessió del FIMC per les dues properes edicions

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Clipper’s Live, empresa referent en el sector musical, i la promotora Oceans Of Fire S.L. - BR Music Live han arribat a un acord, que ha estat autoritzat per l’Ajuntament de Cambrils, pel traspàs de la concessió de l’organització del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC). La promotora del Grup Clipper’s organitzarà les dues properes edicions del FIMC (2022 i 2023), amb opció a pròrroga per un any més.

La 47a edició del festival se celebrarà entre l’última setmana de juliol i la primera quinzena d’agost de 2022 al Parc del Pinaret (Cambrils, Tarragona) i comptarà amb una programació d’un total 10 espectacles, que inclourà els millors artistes nacionals del moment i fins a tres artistes internacionals. Clipper’s Live ja està treballant en l’elaboració d’un cartell eclèctic i per a tots els públics, que s’anunciarà a finals del mes de gener de 2022. A més, aquesta edició del FIMC també comptarà amb una zona de restauració i food trucks, on el públic podrà gaudir d’una experiència gastronòmica i musical única.

L’alcalde de Cambrils,  Oliver Klein, ha explicat que el consistori ha seguit el procediments legals establerts per la normativa vigent per tal d’autoritzar aquesta cessió i que estan contents que una empresa amb la solvència, l’experiència  i el prestigi de Clipper’s Live assumeixi la direcció del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Clipper’s Live compta amb una àmplia experiència demostrada en l’organització de festivals, amb grans esdeveniments d’èxit com ara el Festival de Cap Roig, festival boutique de referència a Catalunya, el Suite Festival al Gran Teatre del Liceu o el Caixabank Polo Music Festival. El president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha volgut destacar que “estem molt il·lusionats de poder agafar el relleu d’aquest festival històric i oferir al públic de Cambrils una proposta musical variada i de primer nivell, amb els millors artistes nacionals i internacionals del moment”.

Amb més de 46 anys d’història, el festival Internacional de Música de Cambrils és un dels festivals amb més recorregut del país i s’ha convertit en un referent a la zona de Tarragona. Pel seu escenari han passat artistes com Joan Manuel Serrat, Georges Moustaki, Alejandro Sanz, Josep Carreras o el Ballet Nacional de España.