Xavier i Eduard Martí, propietaris del restaurant, han rebut avui el premi de Vermuts Miró, patrocinador d’aquesta iniciativa del Patronat de Turisme. Les jornades es van dur a terme del 18 de maig al 3 de juny de 2018 i van comptar amb la participació de 27 establiments.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El restaurant Casa Macarrilla 1966 és el guanyador del concurs de la primera edició del Vermuting Cambrils, que es va dur a terme del 18 de maig al 3 de juny amb la participació d’un total de 27 establiments.

Aquesta iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils va estar  patrocinada per Vermuts Miró, que va oferir un premi econòmic de mil euros al restaurant que aconseguís més likes a la xarxa social Instagram amb la seva recepta amb vermut Miró.

El concurs va comptar amb la participació de 9 restaurants, que van oferir aquestes propostes gastronòmiques especials cuinades amb el vermut Miró com a ingredient estrella: Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar.

Casa Macarrilla 1966 va aconseguir 4.925 likes, seguit molt d’aprop per Rubén Campos amb 4.293 likes Joan Llaberia de l’Original Experiències Gastronòmiques amb 221.

Aquestes jornades estan incloses dins les deu campanyes del calendari gastronòmic de Cambrils, que segueix la línia de sumar esforços  entre sector públic i privat per incrementar visites i estades  fora de temporada i posar en valor la gastronomia cambrilenca els productes del territori i de quilòmetre 0.