L’alcaldessa ha afirmat que continuarà tenint la porta oberta per escoltar i dialogar amb tothom. El pacte de govern entre ERC, Junts per Cambrils i NMC ha fet possible la investidura. La nova corporació està formada per 21 regidors i regidores: 6 d’ERC, 4 de Ciutadans, 4 del PSC, 3 de Junts per Cambrils, 3 de NMC i 1 del PP.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

Camí Mendoza ha esta investida alcaldessa de Cambrils amb els vots a favor de 6 regidors i regidores d’ERC, 3 de Junts per Cambrils i 3 de NMC. En el Ple de Constitució de l’Ajuntament, celebrat aquest migdia, també han pres possessió del càrrec els 21 membres que formen la corporació municipal pel mandat 2019-2023.

L’alcaldessa ha afirmat que continuarà al servei de la ciutadania, amb la porta oberta i disposada a escoltar i dialogar amb qualsevol veí o veïna, càrrec electe o treballador. Mendoza ha assegurat que governarà per millorar el dia a dia de tots els cambrilencs i cambrilenques, impulsant les polítiques socials  que siguin necessàries, impulsant polítiques que revitalitzin  l’activitat  econòmica del municipi i apostant fermament per impulsar el patrimoni cultural cambrilenc”.

“Governaré per a totes les cambrilenques i cambrilencs: per implementar nous projectes socials i de benestar; per prendre decisions en l’àmbit econòmic que permetin que Cambrils sigui una ciutat atractiva per invertir i per crear ocupació; per continuar dirigint les finances municipals amb rigor i honestedat i invertir en la ciutat, en serveis, en infraestructures i en paisatge urbà; per governar amb humanitat i humilitat amb la convicció que Cambrils ha de ser un referent al territori en serveis i en qualitat de vida, i per posar les bases d’un municipi republicà defensant la justícia social, la igualtat i la llibertat, ha explicat l’alcaldessa.

En el proper ple es constituirà el govern encapçalat per la cap de llista més votada i format per ERC, Junts per Cambrils i NMC, que ja van anunciar el pacte el passat 28 de maig. A l'oposició hi haurà Ciutadans, PSC i PP.

Regidors i regidores del nou mandat

ERC (6)

Camí Mendoza Mercè
Alejandro García Muñoz
Cinta Ballesté Aran
Eduard Pellicer Sabaté
Hélène Arcelin Zabal
Jaume Gila Pliego

Ciutadans (4)

Juan Carlos Romera Gil
Santiago Gámez Moreno
Patricia de Miguel Ladreda
Yolanda Burgos Vena

PSC (4)

Ana López Vázquez
Josep Maria Vallès Recasens
Yolanda Quílez Castán
Ingrid Duch Sanz

Junts per Cambrils (3)

Josep Lluís Abella Hortoneda
Marta Borràs Donato
Joan Maria Artigau Príncep

NMC (3)

Oliver Klein Bosquet
Enric Daza Micol
Natalia Pleguezuelos Berlanga

PP (1)

David Chatelain