Katherine Chaplin es va endur la victòria, acompanyada al pòdium per Melodie Riotteau i Laia Gil. L’esdeveniment va recaptar 1.771,20 euros per la campanya #PelsValents a favor del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La Cursa de les Dones de Cambrils es va convertir ahir diumenge en una autèntica festa del running, amb més de 600 participants a la línia de sortida disposades a gaudir d’una jornada esportiva, lúdica i solidària. En aquesta quarta edició les donacions, per un import total de 1.771,20 euros, s’han destinat a la campanya de l’associació #Pelsvalents, que recull fons pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

En la vessant esportiva, l’atleta Katherine Chaplin es va proclamar campiona de la cursa, parant el cronòmetre a 19:22, i va pujar al pòdium acompanyada per la local Melodie Riotteau i Laia Gil. En la classificació d’equips, l’equip local Superteam es va endur el premi a més participants i també al més ràpid.

El passeig de les Palmeres va acollir diverses activitats paral·leles al llarg del matí. Per escalfar motors, la jornada va començar amb una sessió de zumba. Posteriorment, l’alcalde en funcions, Oliver Klein, va llegir un manifest, i es va donar la sortida de la distància de 5 quilòmetres a ritme de la Dj Laura Bearka i el grup de timbalers i timbaleres de la Farnaca, que també van participar i animar a les corredores. A les 11:30 hores es van iniciar les curses infantils, que van aplegar de nou centenars de persones.

L’esdeveniment està organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils amb la producció tècnica de Naturetime Events i el patrocini principal de l’operadora de Cambrils ICC Telecom.