Cambrils celebra el dia de la Immaculada amb la Festa Major, la processó acompanyada per les autoritats municipals i les entitats festives Colla Gegantera Tota l’Endenga, Ball de Bastons de Cambrils i la colla castellera Xiquets de Cambrils, acompanyat per la Cobla Ministrers de Cambrils

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

La parròquia de Santa Maria s’ha omplert de públic aquest matí per celebrar la Missa Major de la Immaculada. Un any més, l’ofici solemne del dia de la Mare de Déu de la Immaculada ha comptat amb la nota musical a càrrec de la Coral Verge del Camí.

A la sortida de la missa, ha tingut lloc la processó de la Immaculada. En aquest cas han estat la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils les entitats festives que han acompanyat les autoritats municipals. En acabar la processó, a la plaça de l’església, hi ha hagut la ballada dels elements festius (gegants, nanos i bastons) i la realització de castells.

A les 18 hores, el Palau Municipal d’Esports tindrà lloc el concert de Festa Major amb l’Orquestra Nova Saturno i, seguidament, a partir de les 19 hores, el ball de Festa Major.

Altres activitats

Cal destacar que, a més dels actes que s’han esmentat, també hi ha programats actes esportius, solidaris, mercats i fires de Nadal, tallers oberts, exposicions...

Podeu consultar el programa de forma més detallada a www.cambrils.cat/festes