La jornada central de la Festa Major acabarà al vespre amb un espectacle musical a càrrec de La Nova Trinca. Serà a les a les 20h al Parc del Pescador

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

La Festa Major de Cambrils ha viscut aquest dimecres el seu punt més àlgid.Des de les 8:30h, els carrers del Port s’han despertat al so de les Matinades que han anat a càrrec del Ball de Diables Els Cagarrieres, i amb els Gallers de la Colla Gegantera Tota l’Endenga. La recuperació de les matinades ha estat una de les novetats d’aquesta celebració.

I puntuals a les 11h, el seguici festiu ha sortit de la plaça Mn. Joan Batalla i pels carrers del Port de Cambril fins arribar a l’església de Sant Pere on, com és tradició, ha tingut lloc l’Ofici. El Seguici Festiu estava integrat pel Ball de Diables Els Cagarrieres; els Timbalers Cop De Cap; la Colla Gegantera Tota l’Endenga i el seu grup de grallers; i el Ball de Bastons de Cambrils. La Cobla Ministrers de Cambrils han acompanyat el seguici.


Un cop acabada la Missa Major, ha tingut lloc la tradicional ballada dels elements festius.

 

 

 

La jornada central de la Festa Major acabarà al vespre amb un espectacle musical que tindrà lloc a les 20h al Parc del Pescador a càrrec de La Nova Trinca.

 

VI Festa Bastonera Infantil

Els integrants més joves del Ball de Bastons de Cambrils seran els protagonistes dissabte 2 de juliol de la Festa Bastonera Infantil que arriba a la seva sisena edició.

A partir de les 18:30h s’iniciarà la cercavila a la plaça Mn. Batalla que recorrerà diferents carrers del port per finalitzar a les 19:30h al Parc del Pescador de Cambrils on es farà la ballada final. Colles infantils d’arreu de Catalunya es donaran cita en aquesta festa.

 

I dissabte a la nit... Revetlla Jove!

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils intervé un any més en aquesta festa amb la celebració de la Revetlla Jove.

La cita serà dissabte 2 de juliol a la platja del Regueral. Allà hi actuaran els grups actuals: Afrochi Guawa, la Banda del Coche Rojo i el Guateque Soun’d.

 

Una nova app per difondre la festa

La informació de la Festa Major es pot consultar també a través de la nova aplicació “Cambrils”, que es pot descarregar per a Andoid i IOS.

Per altra banda, també es pot consultar el programa de la Festa Major a www.cambrils.cat/festes