El Patronat de Turisme ha participat al Salon OCC’YGENE de Toulouse, de la mà de la Federació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona. La fira ha atret més de 10.000 visitants, que busquen excursions, escapades o viatges tant a França com a d’altres països europeus.

  • Categoritzat com: Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils va participar al Salon OCC’YGENE de Toulouse els passats dies 1, 2 i 3 de març, de la mà de la Federació d'Empresaris d'Hoteleria de Tarragona. La fira, que es va celebrar al MEET (Parc des Expositions et Centre de Conventions & Congrés de Toulouse), va superar els 10.000 visitants i va atraure més de 200 professionals. L’esdeveniment és el punt lloc de trobada de visitants que volen preparar les seves  vacances i els cap de setmana a Occitània i també descobrir altres destinacions de l’estranger.

Cambrils és una de les principals destinacions turístiques de Catalunya i prop del 60% del turisme estranger que visita el municipi és francès. Toulouse és la capital d’Occitània al sud de França i és la quarta ciutat més gran del país amb mig milió habitants.

Per aquest motiu, Cambrils seguirà treballant per promocionar-se en aquesta regió tan propera del sud de França amb un extens calendari de fires i promocions per potenciar, el turisme esportiu i el turisme gastronòmic. Com a curiositat, cal destacar que els comentaris que més ha escoltat la delegació cambrilenca aquests dies és la reconeguda oferta gastronòmica que té Cambrils, la singularitat del seu port de pesca i la proximitat amb Port Aventura.

El saló ha comptat amb els 13 departaments d’Occitània i llurs destinacions, i marques turístiques de l’Anjou, la Bretanya i Béarn. A més, hi havia expositors que rivalitzaven amb ofertes eco-responsables, comerços amb equipaments outdoor,  itineraris i activitats com  barranquisme, vies ferrates, marxes aquàtiques, bicicletes de muntanya, sortides a cavall o senzillament propostes de lleure al sol. També hi havia un espai per a conferències i xerrades i propostes de jocs on es podia guanyar un viatge inesperat. 

Pels visitants que buscaven viatjar més lluny, hi havia l’oferta d’agències de viatge especialitzades i touroperadors, així com les destinacions de Navarra, Aragó i la Costa Daurada amb l’estand de la FEHT compartit amb Salou, Cambrils, Vila-seca La Pineda i Port Aventura.