L’Ajuntament i les entitats estan repensant la celebració per poder-la gaudir des de casa o al carrer però sense aglomeracions de gent

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Ajuntament de Cambrils i les entitats festives estan treballant en una Festa Major de Sant Pere alternativa amb diversos actes que es puguin celebrar dins dels marges del que serà la «nova normalitat», que de moment permetrà participar en els esdeveniments des de casa o puntualment al carrer però evitant les aglomeracions de gent.

La crisi sanitària ja ha obligat a l’Ajuntament a repensar, post-posar o anul·lar molts actes programats des de l’inici de la pandèmia. En el cas de la Festa Major, la regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha avançat que estan treballant per realitzar una sèrie d’actes festius i culturals que majoritàriament es podran gaudir de forma virtual a través de les xarxes de l’Ajuntament i de Ràdio Cambrils.

La regidora ha afirmat que l’essència de Sant Pere és que la gent surti al carrer, gaudeixi de la vida social, de les revetlles i concerts i dels actes populars però aquest any la Festa Major s’haurà de reinventar i viure d’una altra manera.