Un total de 400 esportistes de 16 clubs masculins i 10 de femenins participaran al torneig del 18 al 20 d’octubre. Per primera vegada en deu anys l’organització ha decidit repetir escenari per petició dels i les esportistes.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Cambrils acollirà per segon any consecutiu la final europea de Flag Football. És la primera vegada en els 10 anys que una ciutat repeteix com a amfitriona d'aquest esdeveniment esportiu internacional.

Les instal·lacions, el clima i l'organització de l'esdeveniment van fer que clubs i jugadors i jugadores, demanessin de forma oficial a l'organització tornar a celebrar l'esdeveniment a Cambrils. Això va fer que es descartessin altres opcions com Santa Cruz de Tenerife, Lisboa o altres ciutats que havien presentat sol·licitud per acollir la final europea.

La 10a edició de la Champions Bowl – Flag Football se celebrarà del 18 al 20 d’octubre a les instal·lacions del Cambrils Park. El torneig, per invitació, enfrontarà als millors club d'Europa en aquesta modalitat de futbol americà que es juga sense placatges.

El campionat es concentrarà en tres intensos dies de competició, amb la participació de 16 equips masculins, entre els quals els Herlev Rebels de Dinamarca intentaran defensar el seu títol en la categoria masculina, i 10 equips femenins, que lluitaran per proclamar-se les campiones d'Europa.

En aquesta desena edició s'espera la participació de prop de 400 esportistes entre la modalitat masculina i femenina, arribats des de diferents països d'Europa com Àustria, Eslovènia, Suïssa, Dinamarca i uns altres més pròxims com França, Itàlia o Regne Unit.

Aquest és un esdeveniment esportiu amb entrada lliure a totes les persones que vulguin venir a descobrir un nou esport. L'horari de la competició serà els dies 18 i 19 de 9 a 19 hores i les semifinals i final, se celebren el diumenge de 9 a 15 hores. El campionat compta amb el suport del Departament d’Esports i el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils.

El Flag Football és una variant del futbol americà, però amb la diferència que no existeix el contacte físic. El joc es caracteritza per la seva estratègia i cal saber anticipar-se a una jugada per a poder parar al rival. Es tracta d’un esport amb diferents modalitats i un dels pocs que permet que es jugui amb equips mixtos.