L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, s’ha sumat aquest matí a l’acte de suport que ha tingut lloc a la Diputació de Tarragona. El projecte ha de suposar un impuls per a la dinamització econòmica i la diversificació de l’oferta turística del territori.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

Cambrils és un dels municipis que s’han sumat al Manifest en suport al pla director urbanístic del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou. L’acte s’ha realitzat aquest matí a la Diputació de Tarragona i ha comptat amb una àmplia i diversa representació del món local, turístic i empresarial del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha assenyalat que “Cambrils dóna suport a aquest projecte que genera una nova oferta turística de qualitat que ha de tenir un important impacte econòmic pel territori. El projecte ajudarà a trencar l’estacionalitat del sector turístic, reduint la temporalitat laboral i reforçant l’estabilitat dels llocs de treball. Estem convençuts que el nou model del Centre Recreatiu i Turístic suposarà una millora de la integració del projecte en el territori a la vegada que genera riquesa i ocupació”.

El text del manifest valora positivament l’aprovació inicial, el passat 30 de juny, del pla urbanístic que ha de definir el projecte del Centre Turístic Integrat, anteriorment conegut com Barcelona World, i fa una crida a les forces econòmiques i socials, a les administracions i a la ciutadania en general per continuar-hi treballant:

El manifest -Centre recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i de Salou: el Pla Director Urbanístic (PDU) esdevé un pas important per a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre- destaca la repercussió econòmica que suposarà el fons social derivat d'aquesta inversió, i el fet que una part del projecte es destinarà a la cobertura de necessitats socials.

En l’acte hi ha participat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el president del Patronat de Turisme, Martí Carnicer juntament amb els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments costaners del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, les capitals de comarca i els presidents dels consells comarcals. L’acte també ha comptat amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; del delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, F. Xavier Pallarès, del director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono; de la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Carme Mansilla; del rector de la URV, Josep Anton Ferré, i del president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu. També han assistit a l'acte una quarantena de representants del món turístic i empresarial en general de la demarcació, que amb la seva presència han volgut deixar clar el seu suport al CRT.