Els partits es jugaran a les instal·lacions esportives municipals el dies 22 i 23 de febrer. Es preveu l’assistència d’uns 160 esportistes, així com staff i acompanyants. Aquest febrer també se celebren la Festa de l’Esport i el dia 22 i la Mitja Marató i 10 K el dia 24.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils serà la seu de la segona fase del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques masculines de futbol Sub 16 i Sub 18 el divendres 22 de febrer i el dissabte 23 de febrer. El campionat està organitzat per la Real Federación Espanyola de Futbol amb col·laboració de la Federació Catalana de Futbol.

La segona fase és jugarà íntegrament a les instal·lacions esportives municipals dels camps de futbol, en horari de matí i tarda. S’utilitzaran els dos nous camps de futbol, un per escalfament i el C-1 pels partits oficials. Justament, aquest camp de futbol és va construir amb dimensions FIFA (105x68m) per poder acollir partits d’aquesta envergadura.

S’espera una assistència d’uns 160 esportistes, així com staff i acompanyants. I, com en altres edicions que s’han celebrat arreu de l’estat, l’organització preveu un gran ambient i públic assistent per veure l’esdeveniment esportiu.

La previsió d’emparellaments i horaris és la següent:

Divendres 22 de febrer de 2019

10.00h   –      Riojana       –     Castella la Manxa   – Sub 16

12.00h   –      Catalunya  –            Andalusa            – Sub 16

16.00h   –      Riojana       –     Castella la Manxa   – Sub 18

18.00h   –      Catalunya  –           Andalusa             – Sub 18

Dissabte 23 de febrer de 2019

10.00h   –           Andalusa         –          Riojana         – Sub 16

12.00h   –  Castella la Manxa  –      Catalunya       – Sub 16

16.00h   –          Andalusa          –          Riojana        – Sub 18

18.00h   –  Castella la Manxa  –       Catalunya         – Sub 18

El regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha explicat que aquests tipus d’esdeveniments potencien encara més Cambrils com a municipi certificat en destinació de turisme esportiu, un dels principals objectius de l’Ajuntament de Cambrils a través del departament d’Esports.

Un final de febrer carregat d’esdeveniments esportius

Cambrils es prepara per un final de febrer carregat d’actes i esdeveniments esportius. El mateix dia 22 de febrer també se celebra la Festa de l’Esport i el dia 24 de febrer la Mitja Marató i 10KM de Cambrils, que aquest any arriba amb novetats i sorpreses per celebrar el seu desè aniversari.