La platja del Regueral acollirà la cinquena prova aquest cap de setmana, 22 i 23 de juny

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Aquest cap de setmana, 22 i 23 de juny, arriba a la platja del Regueral de Cambrils la cinquena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour. Serà la primera prova que es disputarà a les comarques de Tarragona, un cop sobrepassat l’equador del campionat, que ha premut l’accelerador celebrant les primeres cinc parades del circuit en dos mesos. Així, s’encara el camí cap a la gran final sense tenir clars candidats a prendre el títol de campions de Catalunya a Ester Ribera i Lia Merteki en categoria femenina, i a Hernán Tovar i Noé de Mena en la masculina.

 

El circuit català de vòlei platja ja ha fet quatre parades aquest estiu per la costa catalana, però cap d’elles havia arribat a la Costa Daurada. Cambrils serà la primera i Cunit la segona i última, amb la celebració de la gran final del campionat on es coronaran els campions de Catalunya d’enguany. Però abans la ciutat costanera del Baix Camp ha de conèixer els seus campions, en un cap de setmana on es tornarà a veure el gran nivell del vòlei platja català.

 

Fins al moment han participat al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja més de 200 parelles, 99 en categoria masculina i 105 en la femenina. Però fins al moment, no hi ha clars campions. En categoria masculina, a Badalona van ser Carlos Mora i Javi Naya, a Vilanova van pujar al primer calaix del podi Nico Zanotta i Hernán Tovar, al Masnou els vencedors van ser Agustín Correa i Lluís Badosa, i a la darrera prova celebrada a Lloret el triomf se’l van endur Lluis Badosa i Fran Plaza. És cert però, que la parella Mora – Naya ha pujat tres vegades al podi en les quatre proves disputades.

En categoria femenina, les actuals campiones, Ester Ribera i Lia Merteki van estrenar-se a Badalona amb victòria, però no han tornat a participar al campionat. A Vilanova les campiones van ser Elena Biosca i Julia Bonet, al Masnou el títol de campiones va anar a parar a mans de Carla Martínez i Marta García, segones a Lloret de Mar després de la victòria d’Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, candidates al títol si sumen més participacions al circuit.

Les inscripcions per participar al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que se celebrarà a Cambrils estaran obertes fins al aquest dijous 20 de juny a les 12 del migdia. Les persones interessades també es poden inscriure a la competició mixta amateur que es celebra diumenge en paral·lel al campionat. Les finals del cap de setmana de Cambrils estan previstes per diumenge a les 17 hores la femenina i a les 18 la masculina, seguides de la posterior entrega de premis. Es podran seguir pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Des del 2013, any en que s’aconsegueix el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils treballa de manera determinada en la potenciació d’activitats i esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

L’organització d’activitats i esdeveniments esportius com aquest campionat de vòlei reforcen la imatge del municipi com a destí de turisme esportiu i familiar, amb una publicitat directa dels serveis disponibles al municipi, així com de les instal·lacions esportives existents.

Cambrils destaca per l’enorme ventall de possibilitats que ofereix en l’àmbit del turisme, que va des de l’esport fins a propostes d’oci per a totes les edats, passant per una rica gastronomia i pels seus 9 quilòmetres de platja de sorra fina i daurada.