La companyia Actua Produccions passejarà les seves titelles gegants per la vila i el port. La biblioteca ha programat l’obra musical infantil «El viatge de l’elefanta Sara», que estarà penjada a youtube durant tot el dia. Enguany no hi haurà parades de llibres i roses del Port per les dificultats de complir la normativa.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Cambrils se suma al Sant Jordi d’estiu amb dues propostes per gaudir de la cultura amb seguretat: un espectacle itinerant de titelles gegants pels carrers de la vila i el port i una obra de teatre musical a través de youtube.

El 23 de juliol la companyia de teatre de carrer Actua Produccions oferirà dues sessions del seu sorprenent espectacle itinerant amb titelles gegants. Els actors es passejaran per la vila a partir de les 12 hores i pel port a partir de les 20 hores amb figures articulades de quatre metres d’alçada i extremitats mòbils. Els seus personatges gegants animaran els carrers comercials i acostaran la cultura a ciutadania i visitants en una diada alternativa marcada per la crisi sanitària.

D’altra banda, la biblioteca ha programat l’obra de teatre infantil virtual «El viatge de l’elefanta Sara», de la companyia Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions, que es podrà visionar durant tot el dia al següent enllaç https://youtu.be/BQNOwJ453kc. L’espectacle musical a càrrec de l’actriu i cantant Eva González és un homenatge a les biblioteques, a la figura de les bibliotecàries, a l’aventura de llegir i a la imaginació.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que durà el públic a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt dels núvols. Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes i junts creuran que res és impossible.

Finalment, la Unió de Botiguers ha decidit cancel·lar la instal·lació de parades de llibres i roses al Port per la dificultat de complir la normativa en un dia on habitualment hi ha concentració de persones i tothom vol fullejar els llibres. De tota manera, comerciants i Ajuntament conviden a tothom a regalar llibres i roses del comerç local en aquesta data assenyalada i durant tot l’any.