L’Ajuntament de Cambrils ha començat a fer difusió de l’eina i ja s’hi han inscrit més d’una vintena d’establiments del municipi

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils s’ha adherit a la plataforma digital https://www.compradesdecasa.cat, impulsada per la Cambra de Comerç de Reus amb l’objectiu de fomentar el consum de proximitat. El servei municipal Cambrils Emprèn ha fet difusió de l’eina entre el sector a través de diversos canals i ja s’hi han inscrit més d’una vintena d’establiments i empreses productores del municipi.

Els establiments que s’hi vulguin inscriure només cal que entrin al portal, cliquin a la pestanya «nou comerç» i omplin un senzill formulari, indexant dades de la pàgina web o les xarxes socials dels establiments o, en cas que no en disposin, introduint una informació bàsica. D’aquesta manera, també es promou la digitalització dels comerços i productors que no tenen presència on-line i que podran oferir els seus productes gràcies a aquesta nova eina.

El portal compradesdecasa.cat permet que els usuaris facin cerques geolocalitzades per trobar les opcions de comerços, venda de productes i serveis que tinguin més a prop. En concret, en les actuals circumstàncies de restriccions de mobilitat, la plataforma busca donar solucions per fer les compres des de casa, posant en contacte els usuaris amb els establiments que serveixen la compra a domicili o que recullen la comanda per via digital i la deixen preparada perquè només calgui recollir-la a les seves instal·lacions, facilitant així la logística i minimitzant el risc de contagi de COVID-19.