La VII Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 21 al 29 de novembre de 2015 en més de 30 regions d’Europa

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat

Cambrils s’afegeix als actes que diverses regions d’Europa han organitzat per celebrar la VII Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Concretament, durà a terme l’acció ‘Taller de construcció de titelles amb residus tèxtils’, impartit per Humana que tindrà lloc a l’Escola Mas Clariana, dimarts 24 de novembre de 10 a 11:30 hores. L’activitat va encaminada a conscienciar als infants de 3r i 4rt de les possibilitats que ofereix la reutilització o el reciclatge de materials.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Es tracta d’una Setmana Europea per:

  • Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
  • Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa.
  • Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.

Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).