Catalunya es converteix en la primera regió europea en ser reconeguda amb aquesta distinció. El Patronat de Turisme de Cambrils fa una crida a l’empresariat cambrilenc del sector a sumar-se a la iniciativa i participar en el pla d’accions.

  • Categoritzat com: Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils s’ha adherit a la campanya que s’ha posat en marxa per promocionar que Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia  2025, convertint-se en la primera regió europea en aconseguir aquesta distinció.

La campanya, amb el lema “Som Gastronomia” es va presentar dillluns al Palau de Pedralbes i ja compta amb el suport i adhesió de quasi 200 entitats, agents i persones que pertanyen al sector productiu, de la restauració o el turisme enogastronòmic. Actualment s’està treballant en noves iniciatives que reflectiran el model i els valors gastronòmics que han dut a Catalunya a ser a ser reconeguda amb aquesta distinció.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, que dilluns va assistir a la presentació juntament amb el gerent del patronat, ha remarcat “l’oportunitat de visibilització i de projecció que pot donar a Cambrils la Regió Mundial, des dels productors locals fins a la restauració”.

Per aquest motiu, la regidora ha fet una crida a l’empresariat cambrilenc de sectors relacionats amb la gastronomia a adherir-se a la campanya que els permetrà sumar-se al pla d’accions que es presentarà properament i fer ús del logotip del títol “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”, a més de tenir visibilitat en els canals de difusió de la distinció.

Per què ens hem d’adherir?

·         Per obtenir reconeixement i posicionament nacional i internacional.

·         Per sumar-te al conjunt d’actuacions que es faran al llarg del 2025.

·         Per fer xarxa intersectorial amb els diferents agents de l'ecosistema gastronòmic, turístic i de productors del país.

·         Per formar part del calendari conjunt de fires, festes, jornades i altres esdeveniments gastronòmics que es facin a Catalunya.

·         Per promocionar els teus productes i serveis.

·         Per pertànyer a un projecte de país.


Les adhesions es poden fer mitjançant la pàgina web www.somgastronomia.cat. Podeu trobar més informació a https://tuit.cat/1dofb.