Les platges del Cavet, La Llosa, Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral mantenen la distinció per aquest any 2022

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals
  • Serveis associats: Platges de Cambrils

Cambrils ha revalidat un any més les banderes per les platges del Cavet, la Llosa, Vilafortuny i Prat d’en Forès-Regueral. El segell, que acredita la qualitat de les platges i els serveis que ofereixen, és atorgat anualment per un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), acredita la qualitat de les platges i els serveis que ofereixen.

El guardó de les Banderes Blaves, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat,  les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent amb la realització d’analítiques periòdiques.

Enguany, com a novetat, les platges comptaran amb les noves 13 guinguetes que van guanyar el concurs públic i també s’han tret a licitació els altres serveis de temporada (para-sols, tendals, gandules i embarcacions amb i sense motor, escoles nàutiques i llits elàstics).