S’hi podrà accedir de 10 a 22 hores per passejar i fer esport en les diferents franges previstes. Es mantindran tancats els serveis, fonts, zones infantils i zones esportives.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat Sostenibilitat

L’Ajuntament de Cambrils reobrirà parcialment els parcs municipals del Pescador i del Pinaret a partir d’aquest dissabte, 9 de maig, des de les 10 fins a les 22 hores. Només s’hi podrà accedir per passejar i fer esport dins de les franges horàries per cada edat i activitat.

Es mantindran tancats els lavabos, les fonts, les zones infantils i les zones esportives. Així mateix, no s'obrirà el Parc del Nou Cambrils ni la zona 3 del Parc de Pinaret, ja que tenen instal·lacions esportives.

Amb l’obertura dels parcs s’amplien els espais on es poden realitzar passejades, facilitant així les distàncies de seguretat entre persones. L’Ajuntament també recomana a la ciutadania diverses rutes per evitar concentracions de gent als llocs més habituals i caminar sempre per la dreta per mantenir les distàncies. El tríptic amb les quatre rutes es pot descarregar des d’aquest enllaç
https://www.cambrils.cat/esports/activitats/pafes/at_download/file