Cambrils renova la seva pertinença a l’executiva de l’Associació i es responsabilitzarà de nou de la tresoreria. En el marc d’aquesta associació, Cambrils va participar en la gala de 10è aniversari de Tasting Spain amb la presència de la ministra Reyes Maroto.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Turisme de Cambrils tornarà a ser membre de l’executiva de la Asociación Española de Destinos para la Promoción del Turismo Gastronómico, una entitat que reuneix a 20 destinacions turístiques que uneixen els seus esforços per la promoció conjunta de l’excel·lència gastronòmica. Cambrils assumirà la tresoreria d’aquesta entitat en la nova etapa.

L’associació és un dels socis promotors de Tasting Spain, juntament amb d’altres entitats com Hostelería de España, Euro-Toques  (Organització Europea de Cuiners), Facyre (Federació d’Associacions de Cuiners i Rebosters d’Espanya) i Paradores. Aquesta iniciativa compta amb el recolzament el ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Cambrils dona projecció als productes i a la cuina més pròpia da través d’aquest club de producte que compta amb un pla de promoció nacional i internacional. Entre d’altres, s’han fet accions de promoció a Alemanya, França, Bèlgica, Gran Bretanya, Irlanda i Itàlia. També, a nivell nacional, s’han fet en destinacions com Madrid, Dénia, Corunya o Lanzarote. En totes les ocasions, hi ha estat representat un cuiner de Cambrils i un producte representatiu del municipi.

Gala del 10è aniversari de Tasting Spain

Dijous es va celebrar a Madrid la gala del 10è aniversari de Tasting Spain, que va comptar amb l’assistència de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, una representació de 80 mitjans de comunicació nacionals, així com més de 100 professionals del sector de la gastronomia com els prestigiosos xefs Pedro Subijana (Akelarre), Pepa Muñoz (El Qüenco de Pepa), Susi Díaz (La Finca) o també Pedro Larumbe de Restaurante Pedro Larumbe que va ser l’amfitrió de la vetllada.

El restaurant cambrilenc Miramar va ser l’encarregat en aquesta ocasió de representar la gastronomia del municipi amb una de les degustacions més exitoses de la nit: Tartar de daurada i llagostí amb una suau maionesa verda.

La delegació de Cambrils va estar encapçalada per la regidora de Turisme, Marta Borràs, pel propietari i gerent del restaurant Miramar i pel Xavi Martí, representant de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Cambrils. A més, també van estar presents en el stand de la destinació l’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils en la seva versió Aragem, Mestral i Bio, així com el vi Les Brugueres DOQ Priorat de garnatxa blanca. Aquest vi s’elabora amb 24 vinificacions diferents i que es fan per separat i s’ensamblen en ampolla per donar-li uns matisos complexes i diferents.

Sobre Cambrils

Cambrils és una de les principals destinacions turístiques de la Catalunya mediterrània. Ubicada al bell mig de la Costa Daurada, és un lloc ideal per al turista que la vol visitar i gaudir. Qualitat i bon tracte són dos dels atributs més destacats de la seva oferta turística familiar, reconeguda amb un segell de qualitat. També destaca la qualitat de la seva àmplia oferta de  gastronomia local i internacional, que la converteixen en la capital gastronòmica de la Costa Daurada.