L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies han recollit el premi aquest vespre a Barcelona

  • Categoritzat com: Comunicació

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies, Eduard Pellicer, han recollit aquest vespre el Segell de Transparència atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona a l'Ajuntament de Cambrils. L'acte ha tingut lloc al Born, Centre Cultural, de Barcelona.

L'Ajuntament de Cambrils ha obtingut una puntuació del 98,03%, sent el consistori de la demarcació amb major puntuació. En els propers dies, i a falta d'un indicador que s'està posant en marxa, l'Ajuntament podria assolir el 100% de transparència.

 

S'han analitzat un total de 52 indicadors

Per assolir aquest segell el consistori ha estat auditat per un equip independent de la Universitat que ha avaluat un total de 52 indicadors. En concret s’analitza la transparència en la corporació i la informació que es facilita per tal que hi pugui haver participació ciutadana.

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha mostrat la seva satisfacció per haver assolit aquest premi, tot recordant que: “Haver assolit el Segell Infoparticipa 2015 és un pas molt important pel nostre projecte de transparència i govern obert així com tota la tasca que des de fa uns mesos estem impulsant per fer un consistori més proper, accessible i transparent per a tots els cambrilencs i cambrilenques”. En la mateixa línia s’ha expressat el regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies, Eduard Pellicer, que assegura que, “aquest segell certifica que estem treballant per tal que el rendiment de comptes amb la ciutadania sigui una realitat. Transparència, col·laboració i participació són els tres valors que han de marcar la nostra manera de treballar en l’administració local”.

El portal de transparència de Cambrils porta per títol “Cambrils Govern Obert” i s’hi pot accedir des del següent enllaç: http://www.cambrils.cat/transparencia. Per altra banda, els resultats d’Infoparticipa es poden consultar al web: www.mapainfoparticipa.com.