Els 31 restaurants participants oferiran menús tancats amb les diferents variants d’aquest plat típic del 3 al 19 de maig

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Els fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en una trentena de restaurants de Cambrils. Les jornades dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen del 3 al 19 de maig per promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels “ranxos mariners”, herència d’una cuina que ha passat de generació en generació.

Els 31 restaurants participants a les setena edició de les jornades oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. El llibret amb els restaurants, menús i preus es pot descarregar des d’aquest enllaç: http://incambrils.com/fideus/programa.pdf.

Per maridar totes aquestes propostes, enguany les jornades tenen com a patrocinador oficial a Torelló Viticultors, una marca molt reconeguda de vins i escumosos de qualitat, que seran el binomi perfecte per gaudir dels menús gastronòmics que ens han preparat els següents restaurants:

Acuamar, Al Punt, Barabar, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Denver, Duomo, El Capi, El Faro, El Pescador, El Pòsit, Estival Eldorado Resort, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, l’Amagatall, Les Barques, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Maset, Miquel, Miramar, Rincón de Diego, Taberna Kupela, Xiringuito Restaurant Del Mar i Xiringuito Neptuno.

Les Jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils, que aquest 2019 ofereix nou campanyes gastronòmiques per atraure visitants durant tot l’any i promocionar productes de temporada del territori.

Les jornades estan organitzades pel Patronat de Turisme i l’Ajuntament de Cambrils conjuntament amb l’Associació d’Empresaris de l’Hoteleria de Cambrils (AEHC) i patrocinat per Torelló Viticultors.