El director i un professor de l’Escola d’Hostaleria de Cambrils han fet una demostració i un tast en directe de dues receptes marineres

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Cambrils ha viatjat aquest cap de setmana a l’illa de Lanzarote per promocionar la seva gastronomia a la setzena edició del Festival Enogastronòmic. La cuina cambrilenca ha estat present activament de la mà del director i professor de cuina de l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí, i del professor Ximo Rogríguez.

Els dos cuiners han fet una demostració, showcooking, i tast en directe de les tradicionals receptes marineres: fideus rossos amb allioli i un romesco de rap amb fesols, dues propostes gastronòmiques que han gaudit d’una extraordinària acceptació per part dels assistents. L’activitat s’ha portat a terme en el marc d’una promoció turística lligada a la promoció gastronòmica de Cambrils, Logronyo, Corunya i Segovia, a més de Gran Canaria, Tenerife i Lanzarote.

Més de 18.000 persones s’han donat cita en aquest esdeveniment que promociona producte de proximitat, i cultura gastronòmica; persones amb procedències diverses: turistes nacionals però molt visitant estranger com francesos, anglesos i italians han estat els més assidus a l’estand de Cambrils.

La regidora de Turisme Mercè Dalmau ha tingut ocasió de conversar, entre d’altres, amb el Conseller de Promoció Econòmica del Cabildo de Lanzarote, Antonio Morales, en referència a desenvolupament de producte i promoció vinculada a elements tant identificatius com la matèria primera, les propostes gastronòmiques pròpies i la promoció turística.

Cambrils ha comptat també amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils per donar difusió i promoció a l’oli DOP arbequina Mestral.