L’Ajuntament ha convocat una trobada oberta a tots els veïns i veïnes de Nou Cambrils el 22 de novembre. El mateix dia, abans de la reunió participativa, hi haurà un taller per aprendre el funcionament dels nous aparells d’exercicis del parc.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Departament de Benestar de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una trobada oberta a tots els veïns i veïnes de Nou Cambrils el proper dijous 22 de novembre a les 19:30 hores al Centre Cívic Nou Cambrils.

A més, abans de la reunió participativa, a les 19 hores, les persones interessades podran conèixer el funcionament dels nous aparells d’exercicis del Parc de Nou Cambrils amb el suport de l’àrea d’Esports i l’equip de Salut Comunitària de l’hospital Lleuger Antoni de Gimbernat.

Les dues activitats s’emmarquen en el Projecte de Dinamització Comunitària Intercultural, que també s’està portant a terme als barris de l’Eixample Vila i l’Eixample Platja, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El Projecte pretén afavorir la creació i millora d'espais per a la convivència i integració social i el coneixement entre cultures, promoure la participació ciutadana, la convivència i la mediació intercultural,  fomentant la cohesió social i la interculturalitat.

Al barri de Nou Cambrils s’està treballant amb accions específiques com la oferta d’una programació estable vinculada al Centre Cívic tenint en compte les propostes que han realitzat veïns i veïnes així com altres agents del barri. Aquests processos de dinamització i participació són oberts a tots els veïns i veïnes dels barris així com als diversos agents, entitats i/o associacions.

El projecte neix del procés participatiu en el qual es van definir les línies d’actuació del Pla de Ciutadania, Diversitat i Cohesió Social del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils.