L’Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana del Voluntariat Social han signat un conveni de col•laboració per a l’assistència tècnica i suport d’aquest espai

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

El Punt del Voluntariat de Cambrils treballarà per promocionar i informar dels projectes voluntaris que ofereixen les entitats del municipi amb la finalitat de captar voluntaris i voluntàries. Al mateix temps també assessorarà a les persones que volen fer voluntariat però no coneixen l’oferta i no saben on dirigir-se i col·laborar, alhora que permetrà col·laborar amb les entitats socials en la implementació dels seus projectes a nivell de ciutat com també en l’establiment de contacte amb possibles voluntaris i voluntàries.

Aquests objectius se centren doncs en les següents funcions:

  1. Sensibilitzar in informar a la ciutadania dels projectes de les entitats
  2. Promocionar actes socials de voluntariat
  3. Captar voluntaris i voluntàries
  4. Formar a les entitats i a les persones voluntàries
  5. Assessorar a les entitats amb projectes de voluntariat
  6. Fomentar el treball en xarxa en les entitats amb projectes de voluntariat

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha signat el conveni en un acte en el que els ha acompanyat Maria Teresa Murria, coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Tarragona, així com el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa.

Ubicació i horaris

La Federació Catalana de Voluntariat Social gestionarà el Punt de Voluntariat que estarà ubicat al centre Cívic les Basses, al carrer Sant Pere número 32. Els horaris d’atenció al públic, a partir del mes de setembre, seran els dimecres de 16 a 18 hores i els divendres de 10 a 12 hores.

Els dies que no es faci atenció al públic, les entitats i la ciutadania podran consultar la informació que hi haurà al “Racó viu del voluntariat”, ubicat a l’entrada del Centre Cívic.

Més de vint-i-cinc anys treballant pel voluntariat

La Federació Catalana de Voluntariat Social treballa des de l’any 1989 a tot el territori català per la promoció del voluntariat i el reconeixement de la seva importància com a xarxa transformadora, com a agent promotor de canvis socials i protagonista de l’acció entre els més desafavorits.