També demà tindrà lloc una Ballada Country al Passeig de les Palmeres i el Concert de 10è Aniversari de l’Orquestra Camerae Musicae a la Cripta de l’Ermita

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

La Festa Major de Sant Pere 2016 a Cambrils encara la seva recta final. Demà dissabte tindran lloc els darrers actes programats on en destaca la VI Festa Bastonera Infantil i la Revetlla Jove a la platja del Regueral.

Pel que fa a la Festa Bastonera, els integrants més joves del Ball de Bastons de Cambrils seran els protagonistes d’aquesta tradicional trobada que arriba a la seva sisena edició. A partir de les 18:30h s’iniciarà la cercavila a la plaça Mossèn Batalla que recorrerà el carrer Miquel Planàs, la plaça de l’Església, la plaça del Pòsit, el carrer Pescadors, el passeig Miramar i el Parc del Pescador. Serà en aquest mateix parc on, per finalitzar ja les 19:30h, es farà la ballada final. La festa comptarà amb la participació de colles infantils d’arreu de Catalunya.

L’altre acte destacat de demà dissabte és la Revetlla Jove amb els Afrochi Guawa, la Banda del Coche Rojo i els Guateque Soun’d. La revetlla, que tindrà lloc a la platja del Regueral (al costat del Club Nàutic), començarà a partir de les 23:30h.

Altres actes destacats

També demà, a les 21h al Passeig de les Palmeres, tindrà lloc una Ballada Country a càrrec de l’Associació de Ball Country ‘No pot ser No pot ser’ de Cambrils. Diferents grups es trobaran per practicar els passos d’aquest ball i gaudir plegats de la festa.

A més, la Cripta de l’Ermita acollirà a les 22h el Concert Stabat Mater, el Concert de 10è Aniversari de l’Orquestra Camerae Musicae. El preu per accedir-hi és de 10 euros, mentre que per als socis de la Coral serà de 5 euros.

Una nova app per difondre la festa

La informació de la Festa Major es pot descarregar a través de la nova aplicació “Cambrils”, per a Andoid i IOS.

Per altra banda, també es pot consultar el programa de la Festa Major de Sant Pere Cambrils 2016 a www.cambrils.cat/festes