La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut Salut pública

Els joves de Cambrils podran accedir des d’avui al nou Punt de Salut Jove que es posa en marxa des de l’Ateneu Juvenil. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre el departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils i l’Hospital Lleuger de Cambrils.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir un espai especialitzat que atengui dubtes, problemes o demandes del jovent, de manera individualitzada, i amb la voluntat d’assessorar i orientar als joves en aquelles qüestions que els poden ser d’interès com per exemple, la conscienciació en el risc en consum d’alcohol i altres substàncies, problemàtiques d’alimentació, factors estètics, consum de tabac, sexualitat, etcètera.

Atès que el departament no disposa dels recursos per poder fer l’assessorament de forma directa, es van posar en contacte amb l’Hospital Lleuger de Cambrils per tal de poder dur a terme aquestes atencions i informacions de manera personalitzada.

Des de Sagessa s’ha posat a disposició del servei una infermera amb experiència en atencions i dinàmiques en centres educatius per realitzar aquest servei. El departament de joventut oferirà les instal·lacions ubicades a l’Ateneu Juvenil.

 

Cada dimarts a la tarda

El Punt de Salut estarà disponible de manera individualitzada i anònima cada dimarts de 17 a 18.45h, a l’Ateneu Juvenil. Per accedir-hi no cal demanar cita prèvia, només cal adreçar-se a l’Ateneu en aquesta hora.