El municipi s’afegeix a la programació conjunta d’activitats amb el taller gratuït ‘Estimulació dels sentits: vista, olfacte i gust’ que es realitzarà el dijous 19 de novembre, a les 20 hores, al Centre Cultural
- Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
- Serveis associats: Cultura
De nou, Cambrils s’adhereix a la Setmana de la Ciència que arriba enguany a la 20ena edició. En concret, Cambrils s’afegeix a la programació conjunta d’activitats amb el taller ‘Estimulació dels sentits: vista, olfacte i gust’, a càrrec d'Antoni Sánchez-Ortiz, professor del curs de Sommelier a la URV.
Els participants al taller es submergiran en el món de la percepció i els sentits: com funcionen, com interaccionen i quina suggestió provoca aquesta relació. La sessió començarà amb una introducció sobre els sentits emprats a l’alimentació, i després es faran diverses proves a la sala de tast, on els participants descobrireu els aromes i els gustos, tot aprenent que l’estimulació dels sentits va més enllà del món del vi. En aquest taller no es tastaran begudes alcohòliques.
El taller es portarà a terme gràcies a que enguany la URV ha reforçat la programació amb noves propostes, ja que a través del Campus Extens ofereix tallers i activitats a nou Antenes del Coneixement repartides per tot el territori, amb l'objectiu d’estendre la divulgació arreu. És així com l’Ajuntament de Cambrils, el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils han proposat incloure’s a la Setmana de la Ciència amb aquest taller gratuït que es realitzarà el dijous 19 de novembre, a les 20 hores, al Centre Cultural del carrer Sant Plàcid. Per assistir-hi és imprescindible fer l’inscripció al Museu d’Història de Cambrils al telèfon 977794528 o bé a l’email museu@cambrils.org
La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l'àmbit europeu. Durant uns dies, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de la societat per la ciència i el coneixement, i d'ensenyar els darrers avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera.