La trobada de destinacions ha tingut lloc en el marc del Fórum Gastronómico de A Coruña del 23 al 25 de febrer. El municipi també va intervenir en les reunions prèvies per aprovar el pla, com a soci fundador de l’associació de destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic i membre de l’executiva de Saborea.
- Categoritzat com: Comunicació Turisme
El patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils ha participat en la presentació en la trobada de destinacions de Saborea Espanya per posar en marxa el pla d’accions per aquest 2014, que ha tingut lloc en el marc del Fòrum Gatronòmic celebrat a la Corunya del 23 al 25 de març. A més, Cambrils també va intervenir en les reunions prèvies per aprovar aquest pla, com a soci fundador de l’associació de destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic que impulsa el club gastronòmic i membre de l’executiva de Saborea.
Amb l’objectiu de difondre la gastronomia espanyola a nivell estatal i internacional, l’associació ha organitzat un complet programa d’activitats i esdeveniment promocionals. El tret de sortida d’aquest 2014 va ser la posada en marxa del primer congrés Saborea Espanya a Madrid Fusion 2014, on cuiners estatals van explicar les claus de la cuina espanyola.
Altres iniciatives pel 2014 són el desenvolupament de la marca Saborea per productes agroalimentaris amb l’objectiu de defensar els autòctons, l’organització del Campionat del Món de Gastronomia, el desenvolupament d’una central de reserves d’hoteleria i una xarxa de restaurants espanyols a l’estranger. A més, continua apostant per la celebració del Dia Mundial de la Tapa i amb promocions estatals a través de blogtrips especialitzats en gastronomia i turisme. També es preveu la presència en fires i l’impuls de noves iniciatives de la mà dels empresaris del secor. A nivell internacional, es realitzaran esdeveniments en el mercat britànic, francès i alemany.