Una exposició fotogràfica i una taller sobre la memòria obriran dilluns el programa d’activitats. La lectura del manifest de l’1 d’octubre serà un dels actes centrals.

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Ajuntament de Cambrils, el Consell Consultiu de la Gent Gran i els Amics de la Gent Gran han organitzat per tercer any consecutiu un conjunt d’actes al voltant de l’1 d’octubre, declarat Dia Internacional de la Gent Gran per les Nacions Unides. Les activitats, gratuïtes i obertes a tothom, es portaran a terme durant la setmana del 29 de setembre al 5 d’octubre.  

L’exposició fotogràfica “Instantànies d’experiències” i la xerrada-taller “Millorem la memòria” encetaran el proper dilluns aquesta setmana dedicada a la gent gran. L’exposició, que es podrà visitar fins el 5 d’octubre a la planta baixa del Casal Municipal de la Gent Gran, està organitzada per la Residència Baix Camp amb la col·laboració de Paula Abad (“Seqüències”), Laia Gil “Allò essencial és invisible als ulls”), Luis de Miguel (“Rostres d’experiència”) i Merche Mallol. El taller serà impartit dilluns de 16:30 a 18:30 hores per Roger Codina, terapeuta ocupacional i director de la Residència Assistida STS Misericòrdia.

El programa continua dimarts amb la visita guiada al Museu Agrícola de Cambrils, que ofereix el Museu d’Història de Cambrils. Les inscripcions es poden fer a la Secretaria del Casal. Les places són limitades.

El dia central serà l’1 d’octubre. Com és habitual, a les 11 hores hi haurà la lectura del manifest a les escales de l’Ajuntament per part de la regidora de Benestar, els voluntaris d’Amics de la Gent Gran i representants dels tres casals de Cambrils (Casal Municipal de la Gent Gran, Casal d’Avis Baix Camp i Club de Jubilats Casa del Mar).  A la tarda actuaran al Casal les dues corals de gent gran de Cambrils, les Veus del Casal i les Veus de la Casa del Mar. I a la mitja part del concert hi haurà un esquetx a càrrec dels components de  l’Aula de Teatre.

Dijous, 2 d’octubre, serà el dia de la xerrada sobre seguretat dels Mossos d’Esquadra de Cambrils a la Residència Baix Camp i el Show Terrassa Centre de l’Associació de Gent Gran de Terrassa al mateix Casal.

L’endemà divendres al matí la Residència Baix Camp celebrarà una jornada de portes obertes i a la tarda hi haurà un Super bingo amb premis especials al Casal Municipal.

Finalment, diumenge a la tarda el ball de gala organitzat per la Junta d’usuaris del Casal Municipal clourà els actes del Dia Internacional de la Gent Gran.