És un canal transversal del Departament de Salut i el d’Activitats per donar suport a la reobertura d’activitats. Les persones interessades s’hi poden posar en contacte a través del correu electrònic activitats.salut.covid19@cambrils.org.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un nou servei d’atenció adreçat a les persones responsables d’establiments que tinguin dubtes sobre com interpretar els requisits de les diferents fases de desconfinament i de la «nova normalitat».

L’atenció es donarà transversalment des del Departament de Salut i el d’Activitats a través del correu activitats.salut.covid19@cambrils.org. Les diferents consultes que arribin es derivaran a les persones especialistes en cada matèria segons si es tracta de mesures d’higiene, seguretat alimentària, aforaments i distàncies mínimes, equipaments especials com mampares o altres mesures que cal prendre.

L’objectiu del servei és donar suport a la reobertura dels establiments al llarg de les diferents fases de la desescalada amb un assessorament personalitzat i vetllar pel correcte compliment de les mesures.