Les activitats s’han programat durant els mesos de juliol i agost al Centre de Coordinació de socorrisme de la platja Prat d’En Forès – Regueral

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Les platges de Cambrils comptaran amb una nova programació de tallers i activitats durant els mesos de juliol i agost sobre temes de conducta, medi ambient i seguretat.

Aquest és el segon estiu que s’ofereixen els tallers, gràcies a les millores de les clàusules de la nova adjudicació del servei de salvament i socorrisme. Totes les activitats es portaran a terme a les 12 hores al centre de coordinació de socorrisme de la platja Prat d’en Forès-Regueral.

El primer taller, titulat “La mar de neta” es portarà a terme demà dissabte, 7 de juliol, i tractarà sobre la problemàtica dels residus abocats mar. Per participar-hi cal portar un kit snorkel i un salabre.

En la segona activitat, programada per divendres 20 de juliol, les persones participants aprendran a fer els primers auxilis i a realitzar una reanimació cardiopulmonar (RCO).

El divendres 3 d’agost s’oferirà un taller per descobrir la vida sota l’aigua (amb snorkel) i el dissabte 18 d’agost un altre per conèixer de prop com treballa un socorrista i quin material utilitza.

Des del Departament de Platges de la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de Cambrils i l’empresa de salvament i socorrisme Aunar, es lliuraran bosses amb regals per a totes les persones participants. Les inscripcions s’han de fer al mateix Centre de Coordinació de socorrisme de la Platja del Regueral. Les places són limitades.