L’aplicació web Vine i Descobreix Cambrils inclou un joc de preguntes i respostes sobre patrimoni, història i cultura local

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils ha posat en marxa un nou plànol interactiu que recull els principals punts d’interès del municipi. L’aplicació web ‘Vine i descobreix Cambrils’ mostra espais destacats del patrimoni, de la història i la cultura de la vila i inclou un petit joc  de preguntes i respostes pels visitants.

 

El plànol interactiu està allotjat aquí: http://cambrils.vineidescobreix.com

 

El Patronat de Turisme es troba constantment immers en processos de creació de noves eines i de millora de les que ja existeixen. L’àmbit digital i sostenible tenen cada cop més pes en les accions estratègiques del Patronat, i en aquest context, des d’aquest mes de juliol, ha posat en marxa aquesta nova eina que permet descobrir i posar en valor els tresors de la vila en línia.

 

Navegant pel mapa interactiu es pot accedir a la fitxa de cada lloc d’interès per ampliar la informació. El mapa també permet veure una llista completa de llocs d’interès, filtrar per categories, guardar els punts favorits i activar la geolocalització per ubicar-se a Cambrils quan s’està fent la visita.

 

Pensant en usos esporàdics, no cal descarregar el mapa al mòbil per consultar-lo, si bé els usuaris tenen també l’opció de desar la webApp com una aplicació.

 

Per fomentar la participació, el mapa incorpora un joc de preguntes sobre el municipi en català, i properament també en castellà, anglès i francès, per estimular la curiositat no només del públic local sinó també dels visitants.

 

La regidora de turisme, Marta Borràs, ha subratllat que aquest plànol està pensat per a usuaris de totes les edats i que serà una eina “molt útil i divertida per conèixer Cambrils creant una vessant cultural connectada als espais d’interès que ajudarà a desestacionalitzar”. “És una nova mostra de l’aposta del Patronat de Turisme per les eines i solucions digitals que donen valor a l’adhesió del municipi a la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents”, ha explicat Borràs, que ha agraït la col·laboració de la Regidoria de Cultura i del Museu d’Història de Cambrils en l’elaboració dels continguts.