A partir de dissabte s’activaran o es modificarà l’horari de les zones blaves situades a l’àrea de més pressió vehicular. Com a novetat, enguany s’han deixat inactius els aparcaments de l’avinguda Diputació compresos entre la benzinera i el terme de Salou. Les zones que a partir del 6 d’abril només s’activen el cap de setmana no inclouran els divendres a la tarda, a diferència d’edicions anteriors.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Les zones d’estacionament regulat de Cambrils situades en l’àrea de més pressió vehicular s’activaran o modificaran l’horari a partir d’aquest dissabte, 27 de març, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa. L’objectiu és augmentar la rotació de vehicles per donar resposta a l’increment de la demanda d’aparcament que es genera en aquesta època pre-estival. Cal tenir en compte que Cambrils també compta amb set àrees d’aparcament gratuït properes a les zones generadores de mobilitat.

Els aparcaments regulats que modifiquen l’horari per Setmana Santa són les zones del port que ja estaven obertes, que passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rambla Jaume I, plaça Aragó i carrer Barques.

Per altra banda, les zones que s’activen a partir del 27 de març són el passeig Sant Joan Baptista de la Salle (tram comprès des del c.Tramuntana fins al mar),el Parc del Pescador, el carrer Galceran Marquet i la Rambla del Regueral (tram comprès des del c. Galceran Marquet fins al mar). Entre el 27 de març i el 6 d’abril l’horari d’aquestes zones serà de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. A partir del 6 d’abril i fins l’1 de juny (quan comença l’horari d’estiu) continuaran obertes en el mateix horari però únicament els dissabtes i diumenges.

La principal diferència respecte temporades anteriors és que les zones que obriran en caps de setmana, ho faran només els dissabtes i diumenges, i no els divendres a la tarda, per unificar horaris i criteris de demanda. També com a novetat d’enguany, s’han deixat inactius els aparcaments de l’avinguda Diputació compresos entre la benzinera i el terme de Salou.

Els horaris de la Setmana Santa (del 27 de març al 5 d’abril) i de pre-estiu (del 6 d’abril a l’1 de juny) es poden consultar i descarregar des del següent enllaç: https://www.cambrils.cat/aparcam/submenu/zona-blava.