Es celebra la Junta Local de Seguretat en la que també s’ha posat sobre la taula la baixada de gairebé el 42% dels robatoris amb força

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Policia

La Junta Local de Seguretat de Cambrils s'ha celebrat aquest matí a l'Ajuntament amb la intervenció de l'’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, la regidora de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils, Yolanda Quílez i representants de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guardia Civil. La reunió ha servit per analitzar l’estat actual de la seguretat a Cambrils, conèixer les dades estadístiques del període i posar sobre la taula les perspectives immediates de futur.

En el darrer any, les activitats delictives dins del municipi han baixat un 10,91%, mentre que els robatoris amb força en domicilis han baixat un 41,62% i un 47,14% els robatoris amb força en establiments. Dades que ha valorat positivament l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, qui ha assegurat que “s’ha fet molt bona feina gràcies a la Policia Local però també a la col·laboració entre els diferents cossos i cal continuar així. Durant aquest any s’ha incrementat la seguretat a Cambrils per sobre de la mitjana de Catalunya i també la sensació de seguretat que manifesten els veïns i veïnes”. En la mateixa línia s’ha expressat el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris qui ha afegit que “són unes xifres molt positives per Cambrils però també en l’àmbit de la demarcació. Caldrà continuar treballant en aquesta línia per intentar millorar els resultats”.  En matèria de top manta, el delegat també ha anunciat que properament es celebrarà una trobada d’alcaldes i d’efectius de seguretat per tal d’abordar les accions a realitzar contra aquesta activitat.

 

Balanç positiu de la posada en marxa del Pla Local de Seguretat de Cambrils

Aquesta ha estat la primera Junta Local de Seguretat després de la posada en marxa en la darrera del Pla Local de Seguretat de Cambrils. El document, que té vigència fins el 2018, inclou un programa d’actuació de la seguretat pública que integra tots els cossos, serveis, administracions i autoritats amb competències en la matèria. El Pla inclou un cronograma per tal d’avaluar i controlar l’execució i compliment del mateix, tal i com ha quedat demostrat avui.