Amb aquest nom s’identifica als establiments promotors de l’Alimentació Mediterrània
- Categoritzat com: Comunicació Salut pública
Alfredo Clúa, regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Cambrils, ha lliurat avui les distincions Amed al Rincón de Diego i Fonda El Camí, establiments que renoven aquesta distinció ja aconseguida amb anterioritat.
Per a Rosa M. Salvans, de Fonda El Camí, “aquesta distinció suposa un reconeixement a la feina que sempre hem fet. Sempre hem procurat que la gent que vingui a casa pugui triar fruites, verdures, llegums i tinguin una dieta equilibrada que a vegades és difícil mantenir fora de casa”. Per a Diego Campos, del Rincón de Diego, “aquesta distinció s’ha de valorar molt perquè la gent va buscant aquest tipus de menjar i això ens permet estar oberts a un públic molt més ampli”.
AMED és un programa que té com a objectiu promoure l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’àmbit de la restauració col·lectiva. Amb aquesta distinció, els usuaris poden identificar els establiments que reuneixen unes característiques concretes, vinculades al model d’alimentació mediterrània per tal que els clients puguin menjar saludablement fora de casa.
Actualment fins a un total de set establiments de Cambrils disposen d’aquesta acreditació: Cal Siscu, Can Mas, El Pósito, Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Fonda El Camí, Mar de Tierras i Rincón de Diego.
Què trobar als establiments Amed?
Als establiments Amed s’ofereix una oferta gastronòmica pròpia de l’alimentació mediterrània als mateixos preus habituals de l’establiment, alhora que opcions d’oci col·lectius (passejos, circuits, etc.) pels voltants de l’establiment o en zones properes i també informació sobre la promoció d’hàbits saludables en general.
Es pot trobar més informació sobre els establiments Amed a través de la pàgina web http://www.amed.cat/es/