Integrants de la junta directiva s’han reunit amb tècnics de diferents departaments de l’Ajuntament de Cambrils per presentar l’associació i la seva activitat. L’Associació realitza excursions a peu i en btt, en esquí, per la muntanya i el mar, incloent-hi l’orientació, el running i el treball en equip

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Turisme

Des d’ara, Cambrils incorpora una entitat més en el seu teixit associatiu. Es tracta de l’Associació Centre d’Activitats Mar i Muntanya (CAMMBRILS) que promou els valors de l’esforç, la superació personal i permet compartir experiències en el medi ambient com una via de creixement personal i el desenvolupament integral respecte les altres persones i l’entorn natural.

L’Associació realitza diverses activitats com excursions a peu i en btt, en esquí, per la muntanya i el mar, incloent-hi l’orientació, el running i el treball en equip.

Jordi Escoda, integrant de la junta directiva de l’associació, s’ha reunit amb tècnics municipals per tal de donar a conèixer l’entitat i la seva tasca, així com intercanviar punts de vista i possibilitats de col·laboració.

L’origen de ‘Mar i muntanya’

Un grup de famílies que coincidien a la llar d’infants on portaven els seus fills, van decidir impulsar a la tardor de 2014 sortides de contacte directe amb la naturalesa, bé a la muntanya o a l’entorn del litoral.

Les sortides, de les quals en formaven part els pares i la canalla, estaven adaptades a nivells de dificultat baixa perquè tots hi poguessin participar. Aleshores, els xiquets i xiquetes tenien entre 3 i 4 anys. Actualment, els infants més grans del grup tenen 8 anys.

Aquest grup de pares, integrat en un 90% per gent de Cambrils, també acull a famílies de poblacions veïnes com Tarragona, Reus o Vila-seca. El boca a boca entre pares ha estat molt important i aquest grup ha anat creixent poc a poc, passant de compartir només les seves inquietuds i les ganes d’establir un contacte directe amb la naturalesa, a constituir-se com a Associació.

La seva voluntat és anar ampliant la seva presència i, a més d’aquestes sortides, realitzar noves activitats.

Les famílies interessades en rebre informació sobre l’Associació Centre d’Activitats Mar i Muntanya o l’activitat que desenvolupen, poden contactar amb ells a través de la següent direcció de correu electrònic: associaciocammbrils@gmail.com