La certificació és un segell internacional que garanteix, valora i premia la qualitat i els serveis. El miniclub del Regueral, l’ampliació de la passarel·la i la millora del ferm de la zona esportiva són algunes de les novetats de la temporada.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat Turisme
  • Serveis associats: Ingesol EPEL Platges de Cambrils

Les platges de La Llosa-L’Ardiaca, Vilafortuny-l’Esquirol, Cavet i Prat d’en Forés-Regueral han revalidat aquest segell de qualitat de l’associació internacional Foundation for Environmental Education (FEE). L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana, Lluís Abella, i la regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs, han participat aquest matí en l’acte simbòlic d’hissada de Banera Blava a la platja del Regueral,  acompanyats de membres de l’empresa de salvament i socorrisme, agents de la Policia Local i personal de neteja d’Ingesol.

La certificació de la Bandera Blava garanteix, valora i premia els municipis que realitzen una bona gestió ambiental i que tenen en compte la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, alhora que exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent amb la realització d’analítiques periòdiques.

Entre les millores d’aquesta temporada destaca el nou miniclub per infants de 4 a 10 anys de la platja del Regueral, que s’afegeix al de la platja del Cavet. A més, a la platja del Regueral també s’ha ampliat la passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda, s’han instal·lat dos pous drenants a la zona de les dutxes i rentapeus i s’ha millorat el ferm de la zona esportiva.

A més, s’ofereix una nova programació de tallers de medi ambient i seguretat per conscienciar als banyistes. Les activitats “La Mar de salades”, que comencen demà divendres, són gratuïtes i estan pensades per a tota la família. Les inscripcions es poden fer al Centre de Coordinació de socorrisme de la Platja del Regueral. Les places són limitades.

El servei de prevenció, salvament i socorrisme, que es presta tots els dies de la setmana de 10 a 19 hores fins el 30 de setembre, compta amb 29 socorristes i 18 punts de vigilància (formats per quatre centres de coordinació, dues torres fixes i dotze cadires mòbils).