L’alcaldessa i el regidor de Benestar han llegit un manifest per conmemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. Aquest vespre es projectarà la pel·lícula “Cal Me by Your Name” al Cinema Rambla d’Art.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Igualtat

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, l’Ajuntament de Cambrils ha inaugurat avui diferents elements del mobiliari públic que han estat pintats amb els colors de la bandera irisada, emblema de la lluita d’aquests col·lectius per garantir la plenitud dels seus drets com a ciutadania. Concretament, en aquesta edició, s’han pintat cinc bancs ubicats en diferents espais clau de la ciutat i les escales de l’Ateneu Juvenil.

La commemoració ha començat al migdia al passeig de les Palmeres, al costat d’un dels bancs, amb la lectura del manifest a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; i el regidor de Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès. Posteriorment, l’alcaldessa i el regidor s’han fet una fotografia amb alguns dels assistents al banc de colors, al que s’ha incorporat una placa amb la data d’avui i el missatge “viu, expressa’t i estima lliurement”.

A continuació, la comitiva s’ha desplaçat a l’Ateneu Juvenil per veure les escales d’accés a l’equipament. En aquest cas, la pintura ha anat a càrrec de persones amb responsabilitat penal que han optat per fer Treballs en Benefici de la Comunitat.

Els actes del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI continuaran aquest vespre, a les 20:15 hores, amb la projecció de la pel·lícula “ Call Me by Your Name” al Cinema Rambla d’Art de Cambrils.

L’objectiu de les accions és donar visibilitat i normalitzar les diferents realitats personals d’identitat, d’expressió de gènere i/o d’orientacions sexuals.