El roadshow estava organitzat pel touroperador Natalie Tours

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Més de 500 agents de viatges van conèixer la setmana passada els atractius turístics i l’allotjament de Cambrils. Un tècnic rus del patronat de Turisme de Cambrils, Vadim Koryagin, va viatjar a Rússia per participar en un roadshow, organitzat pel touroperador Natalie Tours, per tal de que els agents de viatge coneguin més i millor el seu producte, el territori i potenciïn així les vendes de vacances a la zona.

En total es van fer quatre presentacions a diferents ciutats del nord i centre de Rússia. La més gran va ser Sant Petesburg, de 6 milions d’habitants, i la més petita Arkhangels de 600.000. També es van organitzar presentacions a Nizhni Novgorod i Kazan.

A més de Cambrils, hi van participar altres patronats de turisme de Catalunya , Port Aventura i diferents cadenes hoteleres.

Cada destinació va fer una presentació d’entre 20 i 30 minuts. En el cas de Cambrils, l’explicació va poder ser molt completa, perquè el tècnic va parlar directament en rus i va aprofitar tot el temps per vendre la destinació, ja que no va ser necessari el servei de traducció.