Es tracta d’una promoció conjunta amb diversos municipis de la Costa Daurada que s’ha portat a terme els dies 28 i 29 de maig de 2024. Aragó i Navarra són dos dels mercats espanyols més importants per Cambrils en nombre de turistes.

  • Categoritzat com: Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils ha viatjat a les ciutats de Pamplona i Saragossa per participar en accions de promoció i comercialització de la destinació adreçades a agents de viatges i premsa especialitzada. Es tracta d’una promoció conjunta de Cambrils amb Salou, Vila-seca, La Pineda Platja, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, diversos representants del sector d'allotjament de la Costa Daurada i Nàutic Parc.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha destacat que els mercats d’Aragó i Navarra són molt importants per Cambrils, ja que són el segon i cinquè en nombre de visitants d'entre els emissors estatals respectivament i es caracteritzen per ser un tipus de turista molt fidel a la nostra destinació.

La primera parada va ser el 28 de maig a Pamplona i la segona l’endemà 29 a Saragossa. En els dos casos, Cambrils va compartir un dinar de presentació amb premsa especialitzada, va participar en un workshop de comercialització i finalment va presentar la destinació davant d'una trentena d'agents.

L’acció està organitzada en el marc del Pla Conjunt de col•laboració de les destinacions de Cambrils, Salou, Vila-seca, La Pineda Platja, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i la FEHT.