El patronat ha donat a conèixer la seva oferta cicloturista en un estand compartit a la zona de recollida de dorsals situada a Cangas d’Onís

  • Categoritzat com: Turisme

El patronat de Turisme de Cambrils va aprofitar la celebració de la 32 edició de la prova ciclista asturiana “Desafío Lagos de Covadonga” aquest passat cap de setmana per promocionar-se com a destinació de cicloturisme, juntament amb La Costa Daurada, Terres de l'Ebre i Mont-roig .

Concretament, Cambrils va donar a conèixer la seva oferta en estand compartit situat al municipi de Cangas d’Onís, des d’on dissabte 1 de juny van sortir els 4.000 ciclistes que van participar a la marxa cicloturista. L’expositor es va ubicar a la zona comercial de la prova, on també hi havia la carpa de recollida de dorsals.

Aproximadament unes 15.000 persones van passar per aquest espai d'uns 2.100 m². Al Village també hi van van ser presents múltiples marques i empreses relacionades amb el món del ciclisme i l'esport, entre les quals hi havia Santini, Alé, Shimano o Gobik, entre altres.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza, va afirmar que l’esdeveniment és “una plataforma perfecta per promocionar els atractius del municipi i una oportunitat per realçar el seu posicionament com a destinació cicloturista de referència”. La regidora també va explicar que el govern segueix apostant pel cicloturisme com una manera d’ajudar a desestacionalitzar el turisme, ja que atreu visitants durant tot l'any i sobretot fora dels mesos d'estiu.

Cambrils va despertar l’interès entre participants i visitants per les seves rutes cicloturistes i la seva oferta diversa, que inclou allotjaments i empreses amb serveis especialitzats per a ciclistes; a més d’una climatologia i entorn molt privilegiats.

La prova ciclista segueix un itinerari molt exigent que cada any forma part d'una de les etapes de muntanya icòniques de la Vuelta a Espanya. El recorregut de la Gran Fons té 111 quilòmetres, passant per diferents localitats i zones més muntanyoses, amb la mítica pujada als llacs de Covadonga. La Mig Fons comparteix els primers 99 quilòmetres i acaba, després de les ascensions a La Torneria i la Riensena,  als peus de la pujada dels llacs.